Loopbaanbegeleiding en assessments

Ook als je loopbaanbegeleiding wilt, kun je bij mij terecht voor een-op-een-coaching.

Samen zoeken we naar een nieuwe professionele bestemming, die je bevlogenheid geeft en aansluit bij jouw eigenheid en talenten. We doorlopen een intern zoekproces: waarmee je jezelf als persoon beter leert te begrijpen. En we zoeken extern: ik help je met vacatures doorlichten, de perfecte sollicitatiebrief schrijven en de juiste contacten leggen (als het kan ook met mensen uit mijn netwerk).

Of het nu gaat om je huidige functie, of om een nieuwe uitdaging: als arbeids- en organisatiepsycholoog ben ik ook geschoold en getraind om professionele assessments bij je af te nemen. Dat zijn testen waarmee je een beeld krijgt van je persoonlijkheid, intelligentie, talenten en drijfveren.

Bij loopbaanbegeleiding maak ik hiervan standaard gebruik.  Maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling komen ze goed van pas. Je ontvangt van deze tests altijd een helder en herkenbaar rapport. Daarnaast geef ik je handvatten voor persoonlijke groei, al tijdens het assessment.

Wil je weten of een-op-een-coaching, loopbaanbegeleiding of een assessment bij mij iets voor jou is? Lees dan ‘Over mij’ en ‘In de media’. Of neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.